Zoef Zoef Dieren nieuwe collectie

Zoef Zoef Dieren nieuwe collectieHet gaat goed met de Zoef Zoef Dieren collectie van VTech. Het Boomhuis van de Zoef Zoef Dieren is zelfs genomineerd voor de Speelgoed van het Jaar 2014 verkiezing. Naast het Boomhuis zijn er nog twee andere nieuwe sets verkrijgbaar voor de Zoef Zoef Dieren: het Avonturenbos en de Dierentuin.

Over Zoef Zoef Dieren nieuwe collectie

VTech Zoef Zoef DierenMet deze nieuwe producten voor de Zoef Zoef Dieren collectie kiest VTech wederom weloverwogen voor kwaliteit en uitdaging op de lange termijn. Ondanks het gegeven dat het er simpel uit ziet, zijn de mogelijkheden eindeloos. Het Avonturenbos, het Boomhuis en de Dierentuin werken volgens het bekende principe: wanneer de Zoef Zoef Dieren langs de sensors komen klinken er geluiden, liedjes en melodieën. Alle Zoef Zoef Dieren sets zijn onderling te combineren dankzij de bij elkaar passende onderdelen. Hierdoor groeit de Zoef Zoef Dieren wereld stap voor stap waardoor het altijd leuk en vernieuwend blijft voor kinderen.

Iedere nieuwe Zoef Zoef Dieren set introduceert tevens een nieuwe bewoner voor het Zoef Zoef Dierenrijk. Met de lancering van deze nieuwe Zoef Zoef Dieren sets maken we kennis met Barry Beer, Patty Panda en Niels Neushoorn.

De Zoef Zoef Dieren collectie is perfect om de fantasie van kinderen te prikkelen. Daarnaast draagt het bij aan de ontwikkeling van de oog-handcoördinatie, zintuigelijke ontwikkeling en stimuleert het rollenspellen.

Net zoals we gewend zijn van ander VTech speelgoed, zijn deze nieuwe Zoef Zoef Dieren speelsets ook gemaakt van stevige materialen en voorzien van vrolijke kleuren. Het is dan ook niet voor niets dat het VTech Zoef Zoef Dieren Boomhuis nu al genomineerd is voor de Speelgoed van het Jaar 2014 verkiezing. Meer over de nominatie van dit product voor de Speelgoed van het Jaar verkiezing vind je hier: Nominaties Speelgoed van het Jaar 2014.

Zoef Zoef Dieren nieuwe collectie verkoopprijzen

De VTech Zoef Zoef Dieren Dierentuin heeft een adviesverkoopprijs van €39,95, het VTech Zoef Zoef Dieren Boomhuis heeft een adviesverkoopprijs van €29,95 en het VTech Zoef Zoef Dieren Avonturenbos heeft een adviesverkoopprijs van €17,95.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...