Zoef Zoef Dieren Zomer

Zoef Zoef Dieren ZomerDeze zomer zijn er oer-Hollandse vriendjes verkrijgbaar voor de Zoef Zoef Dieren familie! De nieuwe VTech Zoef Zoef Dieren komen van de boerderij. Als dat geen mooie Zoef Zoef Dieren zomer gaat worden!

Over Zoef Zoef Dieren Zomer

De nieuwe Zoef Zoef Dieren zijn Petra Paard & Veulentje en Karin Koe & Kalfje. Deze moeders met schattige baby’s zijn geweldig om prachtige avonturen mee te beleven. Wanneer moeder en baby elkaar een kusje geven, hoor je lieve geluidjes. De baby’s zijn op deze jonge leeftijd al gehoorzaam, ze luisteren naar hun moeder, maar ook naar de andere oppasdieren uit de Zoef Zoef Dieren collectie.

Zoef Zoef Dieren ZomerVoor deze nieuwe Zoef Zoef Dieren is ook een nieuwe manege verkrijgbaar. Wanneer de lieve Zoef Zoef Dieren over het erf rondlopen, gebeurt er van alles! De Magische sensoren zorgen voor interactie. Met liedjes, zinnetjes, melodietjes en leuke geluiden ontstaat er een prachtig interactief spel tussen de Zoef Zoef Dieren en je kind(eren).

Naast de manege wordt er ook een nieuwe Zoef Zoef Dieren Boerderij geïntroduceerd. Met deze boerderij kunnen de kleintjes kennis maken met het boerenleven: de worteltjes in de groentetuin hebben water nodig en de dieren in de stal hebben honger. De liedjes en zinnetjes op de boerderij hebben te maken met de boerderij, waardoor kinderen ontdekken welke groenten er zijn en hoe belangrijk aandacht en zorg is.

Alle dieren uit de Zoef Zoef Dieren familie zijn met deze nieuwe dieren en sets te combineren. De Zoef Zoef Tijger past daarom heel goed tussen de bloemkolen! Op naar een mooie Zoef Zoef Dieren Zomer!

De adviesverkoopprijs van VTech Petra Paard & Veulentje en Karin Koe & Kalfje is €10,95 per stuk. De VTech Manege heeft een adviesverkoopprijs van €32,95 en de VTech Boerderij moet €44,95 gaan kosten.

Click to rate this post!
[Total: 6 Average: 2.7]

Dit vind je misschien ook leuk...