Zoef Zoef Huisdieren

Zoef Zoef Huisdieren Hidde HondGoed nieuws voor alle dierenliefhebbertjes! Dit voorjaar wordt de collectie van de Zoef Zoef Dieren uitgebreid met maar liefst vijf nieuwe vriendjes, de Zoef Zoef Huisdieren. Met Hidde Hond, Kalina Kat, Sara Schildpad, Hugo Hamster en Hendrik Haan haal je de leukste nieuwe vriendjes in huis.

Over Zoef Zoef Huisdieren

Zoef Zoef Dieren HondenhokHeeft je je kind altijd al een eigen kitten, een pup, hamster, haantje of schildpad willen hebben? Met de nieuwe Zoef Zoef Huisdieren collectie is dit mogelijk, zonder dat ze ook verzorgd hoeven te worden. Ze zijn leuk, lief en veelzijdig. De nieuwe vriendjes uit de Zoef Zoef collectie zingen liedjes. Spreken zinnetjes, gaan op avontuur en reageren stuk voor stuk. De Zoef Zoef Huisdieren stimuleren de motorische vaardigheden, de zintuiglijke ontwikkeling en het fantasierijk spelen. De dierenvriendjes hebben zes melodietjes, drie gezongen liedjes en grappige zinnetjes. Hiermee wordt het een vrolijke boel.

Naast de nieuwe huisdieren van de Zoef Zoef Dieren is er vanaf dit voorjaar ook het Zoef Zoef Dieren Hondenhok verkrijgbaar. Dit hondenhok is de droom van ieder hondje. Met net zoveel spannende als speelse elementen is Hero Hond vanaf het begin hier de koning!

Verkrijgbaarheid Zoef Zoef Huisdieren

De nieuwe huisdieren van de Zoef Zoef dierenvriendjes zijn vanaf dit voorjaar verkrijgbaar bij de verschillende speelgoedwinkels en online webwinkels. De adviesverkoopprijs voor een Zoef Zoef Huisdier is €8,95 per stuk. De verkoopprijs van het Zoef Zoef Dieren Hondenhok inclusief Hero Hond is €19,95.

Wat wordt het favoriete vrolijke Zoef Zoef huisdier van jouw kind? Zoef Zoef Hidde Hond, Kalina Kat, Sara Schildpad, Hugo Hamster of Hendrik Haan? Welk gezellig lief diertje het ook gaat worden, een vrolijke en gezellige bende gaat het met dit nieuwe diertje van VTech zeker worden in huis.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...